Liderët institucionalë përkujtojnë 23-vjetorin e zhdukjes së Ukshin Hotit

Më 16 maj të vitit 1999, shënohet dita kur është zhdukur profesori, politologu dhe luftëtari i paepur i çështjes kombëtare, Ukshin Hoti. Me rastin e përvjetorit të zhdukjes së tij, do të bëhen vizita në Shtëpinë – Muze të Ukshin Hotit, në Krushë të Madhe. Në nderim të kësaj diten, liderët institucionalë kanë përkujtuar përvjetorin … Vazhdoni me leximin e Liderët institucionalë përkujtojnë 23-vjetorin e zhdukjes së Ukshin Hotit