Gerard Piqué dhe Shakira drejt fundit të lidhjes së tyre romantike

Gazetari Emilio Pered de Rozas në gazetën “El Periodico” ka publikuar një artikull me titullin “A e keni lexuar këngën e fundit të Shakirës?”. Ai në këtë artikull ofron disa hipoteza që sugjerojnë se marrëdhënia mes të çiftit nuk po kalon momentin më të mirë. Sipas artikullit të gazetës “El Periodico”  marrëdhënia sentimentale, në çift … Vazhdoni me leximin e Gerard Piqué dhe Shakira drejt fundit të lidhjes së tyre romantike