Freedomhouse/ Kosova shënon përparim të lehtë, problem mbetet korrupsioni

Rritje të lehtë ka shënuar Kosova në raportin e organizatës amerikane “Freedom House” për vitin 2022, nga 44 pikë sa kishte në vlerësimin e kaluar, këtë vit Kosova ka marrë dy pikë më shumë, por shqetësim serioz ende mbetet prania e korrupsionit dhe pavarësia e gjyqësorit. Sipas raportit të “Freedomhouse”, Kosova ka shenja pozitive në … Vazhdoni me leximin e Freedomhouse/ Kosova shënon përparim të lehtë, problem mbetet korrupsioni