Dick Marty: Serbët deshën të më vrasin që t’ua lënë fajin shqiptarëve

“Më 18 dhjetor, 2020, kam pranuar një telefonatë nga policia që më informonin se isha kërcënuar me vdekje dhe më vendosën menjëherë në mbrojtje të lartë të policisë”, kishte deklaruar Dick Marty për Radiotelevizionin e Zvicrës. Sipas një tregimi të Dick Marty-t serbët deshën ta vrasin dhe t’ua linin fajin shqiptarëve të Kosovës. Për këtë … Vazhdoni me leximin e Dick Marty: Serbët deshën të më vrasin që t’ua lënë fajin shqiptarëve