23 vjet nga dëbimi i shqiptarëve nga Kosova

Të shtunën e 16 prillit janë bërë 23 vjet nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova, shqiptarë këta të cilët përgjatë luftës së vitit 1998-1999, u detyruan nga forcat paramilitare dhe polico-ushtarake serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni. Përveç eksodit për në Shqipëri e Maqedoni, mijëra shqiptarë të tjerë kaluan kufirin edhe me Malin e … Vazhdoni me leximin e 23 vjet nga dëbimi i shqiptarëve nga Kosova